Published On: joi, Mar 3rd, 2016

Dupa ce a scapat dintr-un accident rutier a cazut in prapastie

Un roman care tocmai scapase nevatamat dintr-un accident rutier a cazut in prapastia de langa autostrada si a murit pe loc.

Potrivit publicatiei Corriere Quotidiano si agentiei ANSA, accidentul a avut loc in cursul noptii de marti spre miercuri in zona Tremonzelli, pe autostrada A19, care face legatura intre orasele siciliene Palermo si Catania. Romanul M.G.B., in varsta de 30 de ani, a lovit balustrada autostrazii cu un autoturism marca BMW pe care il conducea si in care se afla cu un prieten tot roman, de 29 de ani.

Cei doi romani au scapat nevatamati din accidentul rutier. Insa, imediat dupa accident, romanul in varsta de 30 de ani, debusolat sau probabil pentru a se feri de alte vehicule care circulau cu viteza pe autostrada, s-a deplasat spre marginea drumului si a cazut intr-o prapastie adanca de circa 30 de metri, murind pe loc.

Nu este clar daca romanul a sarit peste balustrada de protectie sau daca bariera metalica era rupta din cauza accidentului provocat de el. Incidentul a avut loc la kilometrul 69 al Autostrazii A19 Palermo – Catania, pe un segment in care este un viaduct, in apropierea localitatii Tremonzelli. Pompierii au reusit recuperarea cadavrului romanului din prapastie dupa patru ore. Autoritatile italiene cerceteaza circumstantele producerii incidentului.

Comentarii

comentariu

About the Author