Published On: mar, Mar 8th, 2016

Dupa 10 ani de activitate, Radulescu paraseste PNL

Share This
Tags

Consilierul judetean Adrian Neagu-Radulescu si-a anuntat decizia de a parasi PNL. Nemultumit de actuala conducere a PNL si dupa aproape zece ani de activitate constanta in partid, Radulescu anunta hotararea sa de a adera la Miscarea Populara.

“Decizia de a parasi PNL, partid unde am activat  aproape zece ani, si de a adera la Miscarea Populara, este o hotarare unilaterala, pe care am decis sa o iau pe fondul situatiei actuale existente in Partidul National Liberal Braila. In calitate de membru vechi si cu activitate constanta in PNL Braila, consider ca evenimentele din ultima perioada derulate in cadrul partidului nu sunt de natura sa mobilizeze electoratul si fortele de dreapta. Dupa fuziunea PNL-PD-L, la Braila a fost evident ca forta si structurile PNL sunt de o mult mai mare importanta decat cele ale fostului PD-L. Cu toate aceastea, actuala conducere a PNL, oameni alaturi de care am lucrat si am irosit timp si energie pentru a stabiliza structurile partidului, par sa fie interesati doar de jocuri politice, de interese personale si sa ignore ideile, nevoile si parerile membrilor de partid”, a declarat Radulescu.

Decizia consilierului Radulescu a fost luata in urma numirii lui Florin Carligea drept candidat al PNL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Braila.

“Am luat decizia sa plec din PNL si sa ma alatur altei forte de dreapta, pentru ca am considerat o tradare numirea domnului Florin Carligea drept candidat al PNL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Braila. Florin Carligea este un personaj care nu a facut nimic pentru PNL, care nu are nici o legatura cu liberalismul. Si eu, si alti colegi fosti liberali ne exprimam dezacordul fata de o astfel de nominalizare si preferam sa ducem mai departe ideile de dreapta in cadrul unei alte structuri, decat sa facem niste compromisuri pe care le consideram greu de digerat. Marturisesc ca, in decursul celor zece ani in care m-am implicat in activitatea politica, nu am tradat niciodata principiile liberalismului. Este pentru prima data cand nu ma mai regasesc in acest partid si, alaturi de alti colegi din PNL, aleg sa fac pasul corect spre o alta formatiune de dreapta, unde sa pot aduce aportul meu si al colegilor mei”, a adaugat Radulescu.

Comentarii

comentariu

About the Author