Published On: lun, Mar 21st, 2016

Dorin Petrea: Sunt stupefiat, UNPR Braila – partid de buzunar pentru Marioara Nistorp

Share This
Tags

Deputatul UNPR Dorin Petrea reclama lipsa de transparenta a organizatiei judetene si sustine ca intlnirea de astazi nu a fost convocata conform statului.

„Am aflat cu stupoare din presa ca urmeaza sa aiba loc o reuniune a noii conduceri UNPR la nivel national cu filiala Braila. Nu am fost anuntat, nu s-a facut o convocare pentru aceasta intalnire si nu inteleg misterul care se ascunde in spatele acestei sedinte ad-hoc. Sunt dezamagit de faptul ca in loc sa corecteze problemele semnalate de mine, dar si de alti colegi de partid, atat UNPR Braila, cat si conducerea interimara centrala manifesta indiferenta”, a declarat deputatul UNPR.     

Acesta a precizat ca o posibila explicatie a atitudinii UNPR Braila ar fi criticile aduse conducerii la inceputul saptamanii. Chiar si asa, Dorin Petrea sustine ca si-a manifestat public interesul de a continua proiectele UNPR, tocmai in speranta ca organizatia locala se va reorganiza si isi va atinge obiectivele la alegerile locale.

„Nu imi vine sa cred că lipsa de leadership poate sa distruga un partid politic. Sunt dezamagit si revoltat de modalitatea in care UNPR Braila s-a transformat intr-un partid de buzunar al Marioarei Nistor”, a concluzionat deputatul UNPR.   

Comentarii

comentariu

About the Author