Published On: mar, Mar 22nd, 2016

Dorin Petrea acuza consiliile locale de nepasare si doreste reforma acestora

Dorin Silviu Petrea, deputat UNPR, a vorbit intr-un comunicat de presa despre performantele slabe ale consiliilor locale, inclusiv Consiliul Judetean. Acesta nu s-a ferit sa acuze persoanele din aceste institutii de rea-vointa si lipsa de interes in vederea adoptarii unor masuri benefice pentru judet.  Mai mult Petrea a spus ca spera ca la alegerile din 5 iunie, 80% din consilierii actuali sa nu se mai regaseasca pe listele de candidaturi.

”Consiliile locale si Consiliul Judetean Braila s-au plasat, in ultimii patru ani, printre cele mai slabe din intreaga tara. Este necesara o reforma a acestor institutii. Sper ca, la alegerile din 5 iunie, 80% dintre actualii consilieri sa nu se mai regaseasca pe listele de candidaturi. Companiile de afaceri si eventualii investitori vor fi atenti la evolutiile politice de dupa alegerile locale, deoarece ele anunta inclusiv componenta consiliilor locale si a celei judetene. Sa nu uitam ca oamenii de afaceri au un cuvant important in dezvoltarea economica a Brailei”, a spus Petrea.

Deputatul a fost vag in exprimare atunci cand a precizat ca performantele reusite, in ultimii patru ani, de Consiliile locale si CJ Braila plaseaza aceste institutii pe un loc rusinos, fiind printre cele mai slabe la nivel national. Acesta nu a precizat daca evaluarea a fost una personala sau are la baza unele criterii clare.

Comentarii

comentariu

About the Author