Published On: joi, Mar 3rd, 2016

De la RIUF poti ajunge direct in Marea Britanie

Share This
Tags

Ajuns la cea de-a 18-a editie, RIUF-The Romanian International University Fair revine in aceasta primavara cu trei editii in care isi va surprinde vizitatorii cu activitati noi si universitati aflate in premiera in Romania. Cel mai mare eveniment educational din sud-estul Europei va avea loc in Bucuresti (18-20 martie), Cluj Napoca (22 martie) si Brasov (24 martie).

Peste 95 de expozanti din 15 tari sunt pregatiti sa raspunda la intrebarile legate de programele de studiu (licenta, masterat, MBA, doctorat) din tara si din strainatate. La RIUF vor fi prezente nu mai putin de 34 de universitati din Marea Britanie precum: University of Sheffield, University of Surrey, Stanford University, Birmingham University. Printre universitatile care vor participa la targ se numara si Coventry University, care va premia vizitatorii RIUF cu o excursie de doua persoane in Coventry si Londra.

Conventry University este plasata pe locul 15 in topul celor mai bune universitati din Marea Britanie actualizat de ziarul “The Guardian University Guide” din Marea Britanie. Datorita facilitatilor in-campus si off-campus universitatea a caștigat trei ani la rand (2014, 2015, 2016) titlul de “Modern University of the Year” acordat de Times Higher Education, iar in 2011 i-a fost acordat titlul de “Entrepreneurial University of the Year”. Coventry University dispune de trei campusuri in care poti gasi, asa cum arata statisticile, cei mai multi romani.

Reprezentantii universitatii din Coventry au pregatit un concurs in urma caruia se poate castiga o excursie de 4 zile, la Coventry University si Londra. Regulamentul concursului este simplu, oferind tuturor celor interesati sansa de a castiga:

  • Te inscrii online si participi la una dintre editiile RIUF din luna martie (București, Cluj Napoca si Brasov);
  • Postezi o poza pe Facebook cu tine si hash-tagul #RIUFtoCoventry pana pe 24 martie.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti si anuntat in data de 31 martie pe site-ul evenimentului si pe pagina de facebook RIUF.

RIUF ne invita sa aflam tot ce trebuie sa stim legat de studiile in strainatate si sa descoperim ca este mult mai usor sa studiem unde vrem.

RIUF va asteapta sa va inregistrati pe www.riuf.ro, si sa veniti in Bucuresti la Sala Palatului in perioada 18-20 martie, in Cluj Napoca in data de 22 martie la Sala Polivalenta sau in Brasov la data de 24 martie la Hotel Aro Palace.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author