Published On: mar, Mar 8th, 2016

Dacia Unirea Braila infrunta liderul Rapid Bucuresti pe propriul teren

dacia_vs_rapid_infobrailaMiercuri, 9 martie, de la ora 14.00, este programat derby-ul Ligii a II-a dintre ocupanta locului al treilea, Dacia Unirea Braila, si liderul, Rapid Bucuresti. Intre cele doua formatii este o diferenta de 5 puncte, iar cu o victorie formatia braileana ar urca pe pozitia a doua a clasamentului si ar lua o optiune serioasa pentru promovare.

"Asteptam lidera grupei sa ne masuram fortele sa vedem unde ne situam noi. Va fi un meci dificil, dar trebuie sa facem totul pentru a-i tine pe loc pe giulesteni, altfel ei se distanteaza considerabil de restul echipelor care vor ajunge in play-off. Rapidul este o echipa buna, care nu intamplator a ajuns pe primul loc, insa nici noi nu am ajuns intamplator pe locul al treilea. Pornim cu sanse egale, nu avem probleme de lot sper, cu ajutorul spectatorilor braileni sa castigam acest meci", a declarat Alin Panzaru.

Dupa egalul din Moldova cu Ceahlaul Piatra Neamt, in care echipa braileana a fost privata de doua penalty-uri clare, antrenorul brailean crede ca rezultatul derby-ului cu Rapid nu va fi influentat de arbitraj.

"Ma uit si eu cum se gestioneaza lucrurile, pentru unii intr-un fel pentru altii in alt fel, ce sa spun nu mi-a cazut bine ultimul arbitraj. Sper din tot sufletul sa nu fi fost ceva intentionat la meciul anterior. Eu am incredere ca forul de la Bucuresti va delega o brigada de arbitri cu experienta si nu vor fi probleme de arbitraj, sper sa nu ma insel in aceasta privinta. Noi va trebui sa nu le dam prilejul celor care vor conduce partida sa ne penalizeze in vreun fel, sa jucam fotbal si sa obtinem un rezultat bun", a mai spus Panzaru.

Comentarii

comentariu

About the Author