Published On: mar, Mar 22nd, 2016

Curatenia pietelor va fi intretinuta de-o firma specializata

Administratia Pietelor si-a externalizat serviciul de curatenie, astfel in toate punctele de lucru curatenia va fi realizata de o firma locala, care s-a obligat sa preia personalul APT, care s-a ocupat pana acum de acest serviciu.

SC Administratia Pietelor a ales sa-si externalizeze serviciile de curatenia, context in care a contractat serviciile specializate ale unei firme locale, care se ocupa deja de intretinerea curateniei in pietele, targurile si oboarele din Buzau si Tulcea. Contractul s-a realizat in urma unei licitatii electronice in SEAP (sistemul electronic de achizitii publice), la care au participat doi ofertanti, iar criteriul de selectie a fost "pretul cel mai scazut", iar contractarea s-a facut pe o perioada de doi ani. Atribuirea s-a facut astfel catre "Astru Grup" SRL Braila, proprietatea familiei Dumitrescu (Claudiu – Stelian si Tamara Cristina), la pretul de 1.478.289 lei, fara TVA, fata de 1,661 milioane lei, fara TVA – pretul de pornire a licitatiei.

"Decizia externalizarii serviciului de curatenie in obiectivele pe care le detinem sau le administram in municipiu a fost luata de catre actionarii societatii in Adunarea Generala a Actionarilor. Astfel, s-a organizat o licitatie electronica, in SEAP, la care au participat doi ofertanti. Pana acum, curatenia era asigurata prin intermediul salariatilor nostri, insa firma adjudecatara s-a obligat sa-i preia pe acestia, in conditii similare de salarizare, cu tot cu contractele individuale de munca, pe toata perioada de contractare", a spus Costel Balan, directorul SC "APT" Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author