Published On: mie, Mar 30th, 2016

Consiliile judetene Braila si Galati sustin implementarea Sistemul urban Braila-Galati

Deputatul UNPR Dorin Petrea susține ca cele doua Consilii judetene din Braila si Galati si-au exprimat sprijinul pentru inregistrarea proiectului de dezvoltare a regiunii Sud-Est a Romaniei – Sistemul urban Braila Galati, pe Platforma europeana de consiliere in materie de Investitii.

„Dezvoltarea acestei zone reprezinta atat o realitate obiectiva, cat si o necesitate pentru polarizarea proiectelor in regiunea Sud-Est, in domenii diverse, in special transporturi, dezvoltare urbana, protectia mediului, dezvoltare economico-sociala, precum si dezvoltarea unor proiecte de anvergura de interes regional si national”, se arata in raspunsul trimis de presedintele Consiliului judetean Galati, Nicolae Bacalbasa, la solicitarea deputatului.

Totodată, in raspunsul transmis deputatului Dorin Petrea, presedintele Consiliului judetean, Ionel Epureanu, sustine ca „intentiile cu privire la realizarea acestui proiect nu au facut decat sa ne intareasca convingerea ca vom reusi, cu ajutorul dumneavoastra, sa elaboram strategii optime pentru intregul sistem urban al regiunii de Sud-Est a Romaniei”. 

Deputatul UNPR Dorin Petrea, a inceput in urmă cu doi ani, demersurile pentru implementarea sistemului Urban Braila – Galati. Obiectivul acestui proiect este dezvoltarea unei zone unitare, pe distanta de 11 km, pe ruta Braila – Galati, care sa poata functiona, in colaborare cu municipiile invecinate, pentru o buni dezvoltare a intregului sistem urban.

,,Cred ca vor exista in continuare oameni care sa se alature acestui proiect. Odata ce o echipa alege sa lupte pentru impreuna pentru un scop, asa cum au promis cetatenilor, vom vedea primele rezultate concrete. Deputatii, senatorii, presedintii de CJ-uri și partidele politice din Braila si Galati si-au exprimat, deja, sustinerea. Asteptam in viitorul apropiat si opinia primarilor din cele doua orase”, a declarat Dorin Petrea. 

Comentarii

comentariu

About the Author