Published On: mar, Mar 15th, 2016

CONCURSUL „ARMONIILE DUNARII”, AJUNS LA CEA DE-A SAPTEA EDITIE, LA SCOALA POPULARA DE ARTE „VESPASIAN LUNGU” BRAILA

Share This
Tags

Cea de-a saptea editie a Concursului National de Muzica Usoara pentru Copii “ARMONIILE DUNARII” se va desfasura pe 25 martie 2016, in Sala de spectacole a SocietAtii Muzicale “Lyra” din Braila. Preselectiile vor avea loc pe 18 martie.

Scoala Populara de Arte „Vespasian Lungu” Braila, cu sprijinul Consiliului Judetean Braila,  organizeaza pe 25 martie 2016, in Sala de spectacole a Societatii Muzicale “Lyra” din Braila, cea de-a saptea editie a Concursului National de MuzicA Usoara pentru Copii “ARMONIILE DUNARII”. Devenit deja traditie, concursul este structurat pe trei categorii de varsta: 7-10 ani, 11-14 ani si 15-18 ani (neimpliniti in ziua concursului). Inscrierile se pot face pana pe 18 martie 2016, ora 12.00, preselectiile urmand a avea loc in aceeasi zi, incepand cu ora 16.00, la sediul Scolii (doar pentru concurentii din judetul Braila).

Evenimentul reprezinta o modalitate de promovare si stimulare a studiului muzicii usoare in randul tinerelor talente si urmareste readucerea in atentia publicului a celor mai valoroase creatii muzicale din componistica romaneasca si internationala. La editia anterioara, in urma preselectiei, au intrat in competitie cei mai buni 30 concurenti proveniti din mai multe orase ale tarii, Marele Premiu fiind castigat de concurenta in varstA de 13 ani – Yasmine Daria Oprea, din Bucuresti.

Juriul este compus din personalitati marcante ale muzicii usoare romanesti: presedinte – Mihai Vanica (compozitor, realizator emisiuni muzicale Radio Romania Cultural); Jolt Kerestely (compozitor); Viorela Filip (profesor canto, compozitor, interpret); Adrian Ordean (compozitor, interpret); Mariana Iordache (profesor canto).

Detalii se pot obtine pe e-mail vespasianlungu@yahoo.com si pe site-ul www.vespasianlungu.ro, sectiunea Concursuri.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-