Published On: mie, Mar 30th, 2016

Comuna din Paris va avea un sens giratoriu de peste 200.000 lei

Ieri, in cadrul sedintei CLM s-a aprobat proiectul construirii unui sens giratoriu la intersectia strazii Comuna din Paris cu Soseaua Focsani, valoarea investitiei fiind de peste 200.000 lei, plus TVA.

Consilierul municipal, Ionel Alexandru(PNG) considera ca aces sens giratoriu nu este o necesitate pentru ca in zona respectiva circulatia nu este foarte intensa. Mai mult acesta a criticat si suma de peste de 200.000 de lei plus TVA alocata proiectului.  

“Am fost impotriva realizarii acestui sens giratoriu in acea zona, pentru ca oricum nu era necesar. Intersectia este destul de mare, circulatia nu e foarte intensa. Oricum, daca tot s-a trecut la realizarea lui, consider ca suma de peste 2 miliarde lei vechi este una foarte mare, iar termenul de 12 luni este foarte mare. Propun sa fie intre 4 si 6 luni, fiindca daca ii lasam sa il faca in 12 luni, il vor face in 24 sau in 36 de luni, o sa vedeti ca o sa fie asa cum s-a intamplat in Bariera” a spus Ionel Alexandru.

De alta parte Simona Draghincescu, presedintele PND Braila, considera ca un sens giratoriu in zona respectiva va fi foarte util, dar suma alocata este intr-adevar exagerat de mare: ”Chiar daca il contrazic pe colegul meu, acest sens giratoriu din Comuna din Paris, colt cu Soseaua Focsani, este foarte apreciat de cetatenii din zona, oamenii se simt mai in siguranta decat pana acum, cand trec strada, nu se mai circula cu asa viteza in zona, dar pretul de 216.000 lei plus TV este absolut colosal. Este propunerea mea de a face un sens giratoriu in acea zona, dar ma puneti in situatia de a nu-mi vota propria propunere.”

Comentarii

comentariu

About the Author