Published On: joi, Mar 24th, 2016

COMPETITII SPORTIVE, ORGANIZATE CU OCAZIA ZILEI POLITIEI ROMANE

Premergator Zilei Politiei Romane (25 Martie), pana in ziua de 22 martie a.c., s-au desfasurat campionatele de minifotbal, sah, tenis de camp, tenis de masa si fotbal-tenis, la care au participat peste 300 de politisti braileni.

Ieri, 22 martie 2016, la Sala Polivalenta Braila, s-au desfasurat si finalele Campionatului de minifotbal, organizat de Inspectoratul de Politie Judetean Braila, competitia fiind la prima editie a Memorialului „Fatu Vasilica” (regretat politist-fotbalist brailean).

Acest campionat s-a desfasurat in perioada 29 februarie-22 martie a.c. si au participat 13 echipe, formate din politisti de la diferite structuri ale Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

In finala mica, si-au disputat trofeul pentru locul al III-lea, echipa Biroului de Investigatii Criminale 1 si echipa Politiei orasului Faurei, prima fiind castigatoarea.

FINALA MICA

 

minifotbal_infobraila

 

In marea finala, echipa politistilor de la Serviciul Rutier a terminat meciul invingatoare, in fata colegilor de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate.

FINALA MARE

 

minifotbal2_infobraila

 

Asadar, clasamentul final a fost urmatorul:

-   Locul I – Echipa Serviciului Rutier (echipament alb cu albastru);

- Locul al II-lea – Echipa Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate (echipament mov);

- Locul al III-lea – Echipa Biroului de Investigatii Criminale 1 (echipament alb);

- Locul al IV-lea – Echipa Politiei orasului Faurei (echipament verde cu galben).

Intre cele doua meciuri, adjunctul sefului Politiei Municipiului, comisar-sef de politie Chituleasa Nicolae, a inmanat o placheta memoriala sotiei fostului nostru coleg Fatu Vasilica.

La festivitatea de premiere, au fost acordate diplome si cupe echipelor care au urcat pe podium, de catre imputernicit sef al inspectoratului, comisar-sef de politie Gluga Constantin-Adrian.

De asemenea, au fost acordate diplome si celui mai bun jucator, celui mai bun portar, golgeter-ului campionatului, precum si celui care marcat cel mai frumos gol si echipei fair-play.

Aceste activitati sportive au fost organizate si coordonate de agent-sef principal Costea Jan, responsabil cu educatia fizica a politistilor braileni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-