Published On: joi, Mar 3rd, 2016

Cheloo revine in postura de jurat

Share This
Tags

cheloo2_infobrailaRomanii au umor si stiu sa faca haz de necaz, indiferent de situatie, iar acum a venit momentul ca cea mai de pret calitate a lor sa fie scoasa la lumina si facuta vedeta. Din primavara aceasta, la Antena 1 va incepe un nou show de divertisment, „iUmor” si aduce in lumina reflectoarelor unii dintre cei mai amuzanti romani.  

Juriul va fi format din Mihai Bendeac, Delia si Cheloo. Acestia vor fi cu ochii pe cei mai carismatici umoristi, isi vor ascuti urechile pentru cele mai amuzante replici si promit sa se lase convinsi doar de cele mai bune glume in cel mai nou show de entertainment marca Antena 1, ce va fi prezentat de Serban Copot si Andrei Stefanescu.

Cheloo va fi la fel de transant ca si in perioada in care a facut parte din juriul X Factor: “Daca un concurent o sa ma impresioneze, va afla asta, daca nu, o sa-i spun si de ce nu e locul lui acolo. Nu am venit sa sperii pe nimeni, imi voi spune cat se poate de sincer pararea. E obligatia mea, ca jurat. Acum, ca o sa ii comunic in felul meu, asta e alta poveste. De urmarit!”

Comentarii

comentariu

About the Author