Published On: mie, Mar 9th, 2016

Centrul de promovare al turismului brailean inaugurat oficial

centru2_infobrailaIeri, Centrul National de Informare si Promovare Turistica (CNIPT), construit la Braila, cu o investitie de 438.000 lei (4,38 miliarde lei vechi), a fost inaugurat oficial. La eveniment au participat mai multe oficialitati locale printre care: primarul Aurel Simionescu, viceprimarul Doinita Ciocan, prefectul Madalina Cochino, presedintele Consiliului Judetean, Ionel Epureanu.

Camelia Gusatu, directorul Directiei de Cultura, a spus ca centrul de informare se adreseaza tuturor turistilor care au nevoie de indrumare. “Un angajat al Directiei pentru Cultura se va afla zilnic la Centrul de Informare, intre orele 10.00 si 16.00, dar si in week-end-uri vom incerca sa facem un program de lucru, pentru a-i putea ajuta cu informatii pe cei care ne viziteaza orasul", a spus directorul Gusatu.

Obiectivul principal al Centrulul National de Informare si Promovare Turistica Braila este de a ajuta la cresterea circulatiei turistice locale si regionale, prin promovarea obiectivelor specifice orasului si imprejurimilor sale, oferirea de informatii privind oferta locala de cazare, organizarea de manifestari expozitionale de turism.

"Finalizam inca un proiect, la fel de discutat si de comentat, ca e cu mot, ca e fara mot, dar e un proiect pe care il finalizam si care aduce o nota de civilizatie in zona aceasta", a declarat primarul Aurel Simionescu.

Centrul va functiona in timpul saptamanii intre orele 10-16 si va avea si un program de weekend.

Comentarii

comentariu

About the Author