Published On: vin, Mar 18th, 2016

Ce ascunde Vladimir Putin in biroul sau de la Kremlin?

putin_infobrailaO fotografie din biroul lui Vladimir Putin din Kremlin in care se observa o presupusa masa de calcat a devenit virala in Rusia. Pare ciudat, insa Kremlinul s-a vazut fortat sa nege informatia potrivit careia Vladimir Putin ar tine o masa de calcat in biroul sau prezidential.

Totul a inceput de la o fotografie realizata in timpul sedintei cu ministrul apararii Serghei Shoigu si cu cel de externe Serghei Lavrov, in care Putin a anuntat ca-si retrage o mare parte din trupele din Siria. Rusii au devenit intrigati de ceea ce pare a fi o masa de calcat, langa o piesa de mobilier din spatele lui Putin. Fotografia a generat atat glume pe seama liderului rus, cat si critici indreptate spre administratie.

Purtatorul de cuvant al Kremlinului a negat zvonurile care au inundat retelele de socializare si a explicat ca "masa" este de fapt un "aparat de dezinfectat aerul" al carui scop este sa purifice aerul din spatiile inchise, inclusiv spitale. Aparatul "misterios" are scopul de a-l pe liderul rus de potentiali agenti patogeni adusi in birou de vizitatori.

Ba mai mult, pentru a intari spusele purtatorului de cuvant, o sursa de la Kremlin a declarat pentru ziarul Moskovsky Komsomolets ca obiecte precum mese de calcat, aspiratoare, galeti, mopuri etc. sunt interzise in birourile Kremlinului.

Comentarii

comentariu

About the Author