Published On: mie, Mar 16th, 2016

Catalin Boboc: “Stadionul Municipal este o ruina”

stadion_infobrailaIn prag de alegeri electorale, presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, a adus in discutie problema Stadionului Municipal. Echipa locala de fotbal, Dacia Unirea Braila, este aproape sa revina in Liga I dupa mai bine de doua decenii. Senatorul PNL, in declaratia sa, a evidentiat faptul ca stadionul in acest moment este “o ruina” si nu indeplineste conditiile cerute de Federatia Romana de Fotbal pentru a gazdui meciuri in prima liga.

“Avem o sansa serioasa sa promovam in Liga I, insa, din pacate, daca s-ar intampla asta, aproape ca ar trebui sa ne para rau ca se intampla, caci nu vom putea juca pe Municipal. Stadionul nu indeplineste conditiile, practic este o ruina. Braileanul n-ar avea bucuria sa-si vada echipa jucand pe stadion”, a declarat Boboc.

Totodata, acesta a adaugat si faptul ca o modernizare a stadionului este datoria Consiliului Judetean si a Primariei si ar reprezenta un castig pentru Municipiu, pentru ca poate gazdui si alte evenimente, nu doar meciuri de fotbal. 

Comentarii

comentariu

About the Author