Published On: mie, Mar 9th, 2016

Catalin Boboc: “Radulescu este o mare dezamagire”

boboc_radulesc_infobrailaIeri, presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, a vorbit despre decizia consilierului judetean Adrian Radulescu de a parasi liberalii si de a se alatura Miscarii Populare. Botoc a spus ca in ciuda faptului ca este dezamagit de aceasta decizie, se bucura pentru ca cei din PNL nu au nevoie de oameni fara caracter. Adrian Raduleascu si-a motivat decizia de a parasi partidul lui Botoc, spunand ca PNL-istii braileni sunt interesati doar de jocuri politice.

Adrian Radulescu, consilierul judetean, s-a alaturat PMP Braila, sambata cand a semnat adeviunea, in prezenta fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

“E o mare dezamagire pentru mine, dar in acelasi timp pot sa spun ca pentru faptul ca a dovedit ca nu are caracter, ma bucur ca a plecat. PNL nu are nevoie de oameni fara caracter. Atunci, s-a dus la PMP din nu stiu ce alte interese. Am vazut si eu declaratii. Ma rog. Nu vreau sa comentez mai mult. E o mare dezamagire si asta spune multe despre caracterul unui om. Nu a fost nicio discutie, nicio nemultumire. Ba din contra, cine stie ce promisiuni a primit. Peste 100 de ani, cand o mai castiga Basescu ceva, atunci o fi primit si el vreo promisiune", a declarat Catalin Boboc.

De cealalta parte, Adrian Radulescu, a spus ca parasirea PNL-ului, partid in care a activat aproximativ zece ani, este grea, iar la baza  deciziei sale a stat situatia interna din tabara liberarilor.

“Actuala conducere a PNL, oameni alaturi de care am lucrat si am irosit timp si energie pentru a stabiliza structurile partidului, par sa fie interesati doar de jocuri politice, de interese personale si sa ignore ideile, nevoile si parerile membrilor de partid. Am luat decizia sa plec din PNL si sa ma alatur altei forte de dreapta, pentru ca am considerat o tradare numirea domnului Florin Carligea drept candidat al PNL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Braila. Florin Carligea este un personaj care nu a facut nimic pentru PNL, care nu are nicio legatura cu liberalismul.

Marturisesc ca in decursul celor zece ani in care m-am implicat in activitatea politica, nu am tradat niciodata principiile liberalismului. Este pentru prima data cand nu ma mai regasesc in acest partid si, alaturi de alti colegi din PNL, aleg sa fac pasul corect spre o alta formatiune de dreapta, unde sa pot aduce contributia mea si a colegilor mei", a declarat Radulescu.

Comentarii

comentariu

About the Author