Published On: mie, Mar 30th, 2016

Cat cheltuie romanii pentru o masa in oras?

Potrivit unui studiu realizat de lantul de resturante de origine poloneza, Gusto Dominium, un roman cheltuie la o singura iesire in oras in jur de 60 de lei, in timp ce in cazul unei comenzi cu livrate la domiciliu comanda ajunge la circa 45 de lei.

"In ultimul an, clientii restaurantelor Gusto Dominium au platit, in medie, 60 de lei pentru o masa in oras, iar cele mai comandate produse au fost pizza Dominium, ce contine un numar mare de ingrediente, pastele, puiul Alfredo si salata Toscana. Cand vine vorba de bauturi insa, cele garbogazoase sunt cele mai vandute”, a declarat Lukasz Kuzniar, director de dezvoltare al Gusto Dominium Romania.

In cazul comenzilor livrate la domiciliu, suma alocata este, in jur de 45 de lei, diferenta comparativ cu nota de plata din restaurante fiind determinata de faptul ca, de cele mai multe ori, clientii nu opteaza si pentru bauturi, ci doar pentru preparate de bucatarie. Si deserturile sunt printre preparatele preferate de clienti. Astfel, la o iesire in oras clientii comanda marchiza, mousse de ciocolata si cheesecake.

Comentarii

comentariu

About the Author