Published On: mar, Mar 1st, 2016

Brăila Mall urmează să se modernizeze și să se extindă

mall BrailaNew Europe Property Investments (NEPI) a decis extinderea și modernizarea Brăila Mall, cel mai mare centru comercial din această zonă a țării. La finalizarea lucrărilor, până la sfârșitul lui 2016, mall-ul va ajunge la o suprafață totală de 57.250 mp închiriabili.

"Obiectivul acestei investiții este de a aduce clienților noștri din sud-estul țării în perioada următoare mai multe opțiuni de cumpărături și de petrecere a timpului liber prin îmbogățirea mixului de magazine și restaurante cu branduri de renume național și internațional," a spus Tiberiu Smaranda, Director Executiv, NEPI.

Lucrările de modernizare au început de recent cu recondiționarea galeriei Carrefour, prima zonă deschisă publicului în cadrul centrului comercial, la inaugurarea sa la finalul anului 2007. Tot în această perioada a început și extinderea zonelor de food court și divertisment, care va fi dată în folosință în perioada imediat următoare, iar galeria de retail va fi recondiționata treptat în perioada mai-noiembrie a acestui an

Centrul comercial are în prezent o structură mixtă de chiriași. Astfel, zona fashion este reprezentată de H&M, Deichman, C&A, Musette, Poema, CCC, New Yorker, Otter, Hervis, Benvenuti.Zona de food și divertisment este asigurată prin KFC, Segafredo, patinoar permanent și cinematograful multiplex Cinema City. Hypermarketul Carrefour, BricoDepot, Pepco, Naturlich, Lems, Altex și Flanco completează oferta Brăila Mall.

Centrul comercial este destinație pentru o zi, care oferă atât familiilor, cât și tinerilor tot ce aceștia au nevoie sub același acoperiș.

Comentarii

comentariu

About the Author