Published On: vin, Mar 11th, 2016

Beyonce de Romania, suspecta de cancer de col uterin

Share This
Tags

Invitata în emisiunea "Un show pacatos", Beyonce de România a povestit drama prin care trece. Blonda a avut o rana pe col uterin care aimages2 fost scoasa printr-o interventie, iar acum trebuie sa astepte rezultatul biopsiei prin care va afla daca are cancer sau nu.

Beyonce de Romania a slabit extrem de mult in ultima perioada. "A inceput sa mi se exfolieze pielea pe picioare, Aveam bubite in zona inghinala. Am fost la dermatologie prima si mi-am facut toate analizele. Mi-a iesit o rana pe col uterin pe care o aveam inainte de nastere si a disparut dupa nastere. Acum am fost la analize. Doctorul mi-a spus ca sunt suspecta de cancer si sa-mi taie rana acee si sa o duca la biopsie. A observat ca am slabit mult. Iau un pumn de vitamine si pentru imunitate. Trebuie sa-mi iasa analizele la biopsie luni. Mi-a taiat rana de pe col uterin cu anestezie locala, cu laserul. A fost groaznic. A doua zi am urcat pe scari la bunica si mi-a pornit hemoragia cand am ajuns sus. Am ajuns la urgente la spital, mi-a bagat un pansament. A doua zi nu se oprise. Cred ca mi-a curs vreo 2 litri si jumatate de sânge. Iar m-am dus la spital si m-au cusut. Mi se sparsese un vas de sange. In fiecare luni merg la doctor la curatare, la igiena. Am si niste dureri de spate. Daca am cancer, o sa scoata tot din mine, uter, tot. Mananc si slabesc continuu", a declarat Beyonce de România, joi, în emisiunea "Un show păcătos".

Beyonce de Romania este o cantareata de manele. Aceasta a trait o poveste de dragoste cu Nicolae Guta, care s-a terminat insa cu scandal, dupa venirea pe lume a fetitei lor, Anais.

images

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author