Published On: mar, Mar 22nd, 2016

Agentia Nationala pentru Integritate a dat-o pe mana procurorilor pe prefecta penala!

Share This
Tags

madalina_cochino_la_mare_infobrailaAncheta realizata de cotidianul Infobraila a ajuns pe masa procurorilor braileni, dupa ce aceasta a fost trimisa de catre Agentia Nationale pentru Integritate catre Parchetul de pe langa Tribunalul Braila, se arata intr-o cuminicare a ANI catre ziarul nostru.
Reamintim cititorilor nostri ca Infobraila se afla in posesia unor documente care demonstreaza fara nici un dubiu ca Madalina Cochino a obtinut in conditii dubioase un teren la Legea 15 din 2003, dar si pentru a ascunde banii obtinuti din vanzarea unei constructii realizate pe terenul cu pricina.
In anul 2009, mai precis pe 29.05.2009, Madalina Cochino devine beneficiara unui lot de teren de 259 de metri patrati obtinuti in baza legii 15 din 2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinte proprietate personala. Madalina Cochino a obtinut un teren in baza acestei legi, in conditiile in care sotul ei avea deja un apartament cumparat in 2003, in timp ce mii de braileni asteapta inca disperati o bucatica de teren pentru a-si ridica o locuinta. Povestea terenului nu se opreste insa aici. Ea devine penala!
In anul 2014, prin HCLM nr. 333 din 27.11.2014, Madalinei Cochino ii inceteaza dreptul de folosinta pentru un teren primit la Legea 15 din 2003. Ati crede poate, vazand veniturile din declaratia de avere, ca nu a reusit sa construiasca nimic si a ramas fara teren. Ei bine, nu! Madalina Cochino, impreuna cu sotul ei, au vandut constructia ridicata pe terenul obtinut la Legea 15 din 2003. Procurorii cu siguranta vor stabili de ce anunutul pentru vanzare suna asa: "Vand teren (folosinta gratuita) in zona kaufland in suprafata conform actelor 256 mp (real pe teren 480 mp), autorizatie de construire emisa pentru locuinta p+m din care fundatia si gardul executate, utilitati".  
Vanzatorii au gasit si cumparatori si au vandut constructia inceputa plus terenul obtinut in baza legii 15 din 2003 si diferenta care crescuse intre timp pentru suma de 50.000 lei. Vanzarea s-a facut pe data de 15.07.2013 si s-a autentificat la notariat. Banii nu apar in declaratia de avere a Madalinei Cochino nici in 2013, 2014 sau 2015, ceea ce reprezinta o incalcare grosolana a legii! In aceste conditii, faptul ca in Consiliul Municipal Braila se stabilise, in 29.03.2013 (chiar data aparitiei anuntului de vanzare), ca nici un teren obtinut la Legea 15 sa nu poate fi instrainat in acest mod nu mai conta nici cat negru sub unghie pentru cea care urma sa devina garantul respectarii legalitatii in judetul Braila!
Procurorii braileni nu sunt la prima confruntare cu un astfel de caz, unul similar inregistrandu-se chiar cu sefa de cabinet a Madalinei Cochino, Daniela Vasioiu, marea opozanta anti-PSD  angajata la firma unui boss pesedist comitand aceeasi infractiune. Atunci, procurorii braileni aflati sub conducerea eternului Fanel Mihalcea au scos-o pe Vasioiu basma curata pe motivul ca a uitat sa isi treaca veniturile in declaratia de avere. Suntem curiosi daca motivul amneziei va tine si in cazul Madalinei Cochino?

AUDIO Prefectul Brailei a platit la banca 13.000 de euro, desi a a avut venituri de doar 10.000 de euro!

CITESTE SI SENZATIONAL Prefectul Madalina Cochino – falsuri in serie in declaratia de avere / Infobraila a sesizat ANI

Prefecta penala se incurca in propriile minciuni / A RECUNOSCUT CA NU A TRECUT BANII IN DECLARATIA DE AVERE / Motivul este halucinant: i-a cheltuit pe altceva!

Cine se aseamana se aduna/ Prefecta penala Cochino o vrea sefa de cabinet pe Daniela Vasioiu / Amandoua au ceva in comun: si-au falsificat declaratia de avere!

Comentarii

comentariu

About the Author

-