Published On: vin, Mar 4th, 2016

Adevarul despre moartea fiului Elenei Carstea

Share This
Tags

Ultimele zile au fost cumplite pentru Elena Carstea, dupa ce fiul sau vitreg, de care a fost extrem de apropiata, a murit. Desi s-a spus ca tanarul a murit din cauza drogurilor,s-a aflat tot adevarul. Plecata acum multi ani din tara, în America, pentru a-l urma pe barbatul de care se indragostise, Elena Carstea  s-a atasat enorm de cei doi copii ai acestuia din prima casatorie, doi baieti. Pana in urma cu cateva zile, cantareata nu pierdea nici o ocazie sa marturiseasca faptul ca are o familie mare si fericita. Nici prin gand nu ii trecea ca asupra ei se va abate o asemenea nenorocire.

La inceputul saptamanii, Elena Carstea a aflat ca fiul sau vitreg, Brett Thomas Muttart, in varsta de 30 de ani, a fost gasit fara suflare, iar motivele pentru care a murit nu s-au elucidat nici pana acum. Prietenii tanarului au marturisit, insa, ca acesta avea probleme grave cu drogurile si alcoolul. Mai mult, acesta ar fi fost si la o clinica de dezintoxicare, motiv pentru care a fost usor de inteles ca militarul a murit din cauza acelorasi probleme.

Elena Carstea nu a oferit prea multe amanunte pe seama acestui subiect, iar in aceste clipe vegheaza la capataiul celui pe care l-a considerat si iubit ca pe propriul sau copil.

Artista s-a limitat doar la a declara ca este distrusa de durere si ca nu isi poate reveni din socul suferit.  "Nu a murit de supradoza. Se lasase, dupa ce statuse sase luni la dezintoxicare. Iubita lui il facuse sa lase acea lume nenorocita in spate. El a inceput sa se drogheze dupa toate ororile vazute si traite pe  campul de razboi, pe vremea cand era militar. Se aude ca a facut infarct, dar nu se stie exact cauza mortii. Era intr-o perioada foarte fericita a vietii lui, visa la o familie. Nimeni nu se astepta la o asemenea tragedie. Parintii lui Brett sunt distrusi",  a declarat un apropiat, pentru CANCAN.ro.

Comentarii

comentariu

About the Author