Published On: lun, Mar 14th, 2016

Actiuni preventive desfasurate de politistii braileni

In acest sfarsit de saptamana, politistii braileni actioneaza in sistem integrat si desfasoara activitati pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta si mentinerea climatului de ordine si siguranta publica si siguranta rutiera.

Vineri, la ora 19:20, politistii l-au depistat pe B.Ionut (26 de ani), din Braila, in timp ce se afla in incinta unei societati comerciale, cu profil pariuri sportive, situata la parterul unui bloc de pe Bulevardul Dorobantilor, purtand asupra lui un cutit tip briceag, cu lungimea totala de 24 de cm. In cauza s-a intocmit dosar penal, conform prevederilor Art. 372 din Codul penal.

Tot vineri, la ora 12:20, politisti de la Biroul de Ordine Publica l-au depistat pe M.Neculai (29 de ani), din judetul Iasi, in timp ce oferea spre vanzare, in Piata Vidin, 19 pilotesi materiale textile, in alte locuri decat cele autorizate de lege si fara a detine documente legale de provenienta. Acesta a fost sanctionat contraventional, conform Legii 12/1990 (republicata) privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, cu amenda in valoare de 500 de lei, iar marfa, in valoare aproximativa de 3.000 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.

 In aceeasi zi, politistii l-au depistat in Piata Pistruiatul, pe administratorul unei intreprinderi individuale care comercializa legume si fructe, in alte locuri decat cele autorizate. Bunurile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar cel depistat a fost sanctionat contraventional, conform Legii 12/1990 (republicata) privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite.

Comentarii

comentariu

About the Author