Published On: joi, Feb 25th, 2016

ZebraPay – compania romaneasca de software cu cea mai mare crestere in top INC. 5000 Europe

Share This
Tags

ZebraPay este compania romaneasca de software cu cea mai mare crestere din topul Inc. 5000 Europe, fiind clasata in primii 1% dintre nominalizati, cu o crestere de 983%, in ultimii 3 ani. Anul trecut, compania a devenit lider de piata in industria terminalelor de plati self-service, ajungand sa opereze peste 1.800 de terminale la nivel national.

„Anul 2015 a fost un an important pentru noi, cand, culegand roadele celorlalti ani de munca am devenit lideri de piata si am avut cresteri semnificative pe toate sectoarele. Dupa ce am ocupat locul 85 in clasamentul Deloitte Fast 500 EMEA 2015, intrarea in topul Inc. 5000 Europe este o noua recunoastere a realizarilor noastre de care suntem foarte mandri”, a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

In anul 2015, compania a procesat plati in valoare de 63 de milioane de euro, inregistrand o crestere de 180% fata de anul precedent. Numarul de tranzactii procesate anul trecut a crescut cu 138%, de la 1,7 la 4,1 milioane. Numarul de tranzactii zilnice a atins pragul de 25.000.

„Anul acesta asteptam, cu siguranta, dublarea sumelor procesate si a numarului de tranzactii. Romania este in continuare o piata predominata de platile in numerar, motiv pentru care romanii gasesc foarte la indemana serviciile oferite de compania noastra”, a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

Compania a acordat o atentie deosebita si portofoliului de servicii oferite clientilor. Pana in prezent exista 94 de servicii, printre care amintim: plata facturilor, a ratelor, a rovinietei, reincarcarea cartelelor prepaid, plati online, moneda virtuala, bilete de tren si bilete la spectacole. 

ZebraPay ofera o metoda simpla si rapida de efectuare a platilor electronice prin terminale de plata de tip self-service. Prin terminalele ZebraPay pot fi efectuate plati cu numerar pentru o gama larga de produse si servicii: plati, facturi, rovinieta, reincarcare cartele prepaid, plati online, moneda virtuala, bilete de tren, bilete la spectacole si multe altele. 

Compania detine cea mai mare retea de terminale de plata de tip self-service, acestea fiind amplasate [n  peste 300 de localitati din tara. Terminalele ZebraPay pot fi gasite in marile retele de retail, in universitati, centre comerciale, piete, benzinarii si magazine de proximitate. 

Comentarii

comentariu

About the Author