Published On: mar, Feb 16th, 2016

Tragedie in Rusia: explozie puternica intr-o zona rezidentiala care s-a soldat cu 7 decese si mai multi raniti

Un bloc de cinci etaje s-a prabusit in Yaroslavl in urma unei explozii cauza de o scurgere de gaze narurale. Potrivit publicatiilor externe explozia s-a soldat cu sapte decese, patru femei, un barbat si doi copii de posibil 11 si 6 ani. Identitatile celor sapte raman inca nedescoperite. Patru persoane salvate din daramaturi au fost transportate la spital cu rani grave, fiind in conditie critica.

explozie2_infobraila

Autoritatile locale au trimis la locul accidentului aproximativ 50 de echipe de salvare, obiectivul principal al acestora fiind salvarea celor prinsi in daramaturi cat mai repede posibil, deoarece primele ore sunt critice. Totodata sunt pregatite si doua elicoptere dotate cu echipamente medicale pentru transportul celor aflati in conditie critica.

Conform investigatiilor preliminare explozia s-a produs la etajul patru al blocului. Zece din cele douazeci de apartamente din bloc au fost afecte, cinci dintre ele fiind distruse complet.

Ancheta preliminara arata ca deflagratia s-a propus din cauza unei defectiuni la instalatia de gaz din cladire. Versiunea unui atentat terorist a fost exclusă de autoritati.

Comentarii

comentariu

About the Author