Published On: mar, Feb 23rd, 2016

Tânără de 23 a încercat să introducă ilegal în România 4.000 de ţigarete

Share This

tigari2_infobrailaPoliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iaşi împreună cu lucrătorii vamali au descoperit şi confiscat peste 5.000 de ţigarete pe care două persoane intenţionau să le introducă ilegal în România.

În  data de 22 februarie tanara, Doina F., în vârstă de 23 de ani, cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, pasageră într-un autoturism marca Mercedes, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, judeţul Galaţi, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei.

În urma controlului efectuat de poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali au fost descoperite 4.000 de ţigarete marca Kent de provenienţă R. Moldova, ascunse în bagajele personale aparţinând tinerei.

În aceeasi zi, in jurul orei 14.30, s-a prezentat în acelaşi punct de trecere a frontierei, pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul bulgar Adem H., în vârstă de 57 de ani, pasager într-un autoturism marca Audi.În urma efectuării controlului, echipa comună a descoperit, ascunse şi nedeclarate, tot în bagajele personale, 1.520 de ţigarete de diferite mărci de provenienţă  R. Moldova.

În ambele cazuri, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare totală de 1.242 lei, iar persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 10.000 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author