Published On: mie, Feb 3rd, 2016

VIDEO: Simionescu si Anghelescu au fost retinuti 24 de ore de procurorii DNA

Share This
Tags

UPDATE Procurorii DNA Galati au emis ordonante de retinere de 24 de ore pe numele primarului Aurel Simionescu si a consilierului sau personal, fostul director al finantelor locale, Stoica Anghelescu. Cei doi sunt anchetati de DNA intr-un dosar complex privind, potritrivit anchetatorilor, fapte petrecute in 2010.

UPDATE Primarul Aurel Simionescu a fost urcat intr-o duba si condus la DNA Galati pentru a da declaratii in dosarul instrumentat de procurori. "Nu stiu daca voi fi arestat!", a spus Simionescu, inconjurat de mascati, fara catuse, dar tinut de maini.

In aceste momente, procurorii DNA efectueaza o perchezitie la sediul Primariei Municipiului Braila, chiar in biroul primarului Aurel Simionescu, dupa ce au efectuat perchezitii la domiciliul fostului director economic Stoica Anghelescu.Procurorii DNA au descins in aceasta dimineata la sediul Primariei Municipiului Braila cu un mandat de perchezitie. Nu este prima data cand procurorii DNA desfasoara anchete la sediul Primariei. Surse bine informate sustin ca in acheta DNA este implicata si Iuliana Neagu, directorul executiv al Directiei Strategii Programe si Proiecte de Dezvoltare, Relatii Internaţionale.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Galați efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în anul 2010. În cursul zilei de 03 februarie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 2 locații situate în municipiul Brăila, din care una reprezintă sediul unei instituții publice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei", se arata in comunicatul Directiei Nationale Anticoruptie.

 

CITESTE SI

Primarul Simionescu vrea sa scape de DNA si ia inapoi terenurile concesionate firmei lui Stancu / Edilul zice ca nu stie ce a declarat Anghelescu in fata procurorilor

 

Primarul Simionescu vrea sa scape de DNA si ia inapoi terenurile concesionate firmei lui Stancu / Edilul zice ca nu stie ce a declarat Anghelescu in fata procurorilor

Comentarii

comentariu

About the Author

-