Published On: lun, Feb 22nd, 2016

Simionescu a aflat de schimbarea prefectului, din presa

Share This
Tags

Aurel Simionescu, primarul Brailei, a declarat ca nu stie care au fost motivele ce au determinat Guvernul sa-l inlocuiasca pe Lucian Nicu Olteanu din functia de prefect, in conditiile in care acesta si-a desfasurat activitatea corect, neexistand probleme deosebite nici in relatia sa cu sefii administratiei locale, nici in functionarea Prefecturii, ca institutie. Simionescu a mai declarat ca a aflat de schimbarea din functie a prefectului judetului, din presa.

“N-am avut nici un semnal in legatura cu aceasta schimbare din functie a prefectului, informatia am primit-o de la presa. Nu stiu care a fost motivul inlocuirii domnului Oleanu, dar eu plec de la premisa ca se doreste sa se faca bine. Personal, nu am vazut o problema, nu am avut nici o problema cu fostul prefect, domnul Oleanu, dar logica este una care tine de optiunea Guvernului, poate de intinerire, daca poate fi vorba de intinerire, poate de alte lucruri pe care nu le stim noi. Cat despre noul prefect, am avut o discutie cu doamna Cochino, dansa poate avea o sansa deosebita, este tanara, e de profesie jurist. Eu i-am spus insa doamnei Cochino, la o discutie informala, ca in ultimii ani, in judetul Braila, nu a stat mai mult de un an un prefect, deci trebuie sa-si asume si o anumita fragilitate a functiei amintite, din acest punct de vedere”, a declarat Aurel Simionescu.

Simionescu este de parere ca, probabil dupa logica Guvernului s-ar mai face si alte schimbari, dar el sustine ca nu este bine sa se schimbe intreaga echipa si ca trebuie sa existe o continuitate la Prefectura.

Comentarii

comentariu

About the Author