Published On: joi, Feb 25th, 2016

Reţea de droguri desfiinţată de procurorii DIICOT

etnobotanice_infobrailaIn judetul Buzău, procurorii DIICOT au identificat şi desfiinţat un grup infracţional care se ocupa cu traficul şi consumul de droguri. Reţeua avea sediul în oraşul Râmnicu Sărat, iar stupefiantele erau cumpărate de la diferite persoane din Vrancea, Brăila şi Galaţi.

In dimineaţa zilei de 24 februarie, pe raza municipiului Râmnicu Sărat, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Buzău au efectuat 9 percheziţii, la persoane suspectate de trafic şi consum de droguri şi substanţe etnobotanice. Obiectivul descinderilor a fost destructurarea grupării infracţionale organizate, specializată în trafic de droguri şi substanţe etnobotanice.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada octombrie 2015 – februarie 2016, 15 persoane din municipiul Râmnicu Sarat, cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani, ar fi comercializat droguri şi substanţe psihoactive în municipiul Râmnicu Sărat. Cei în cauză ar fi procurat drogurile din ţări din Uniunea Europeană sau de la diferite persoane de pe raza judeţelor Vrancea, Brăila, Galaţi şi din municipiul Bucureşti", au precizat procurorii DIICOT. Suspecţii au fost conduşi la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Buzău, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Comentarii

comentariu

About the Author