Published On: vin, Feb 5th, 2016

Prestigiosul cotidian spaniol El Confidencial citeaza Infobraila in cazul ucigasului lui Catali, devenit autor de lucrari stiintifice

Share This
Tags

Traditia citarii cotidianului Infobraila in presa nationala si internationala continua, de data aceasta fiind randul prestigiosului cotidian spaniol El Confidencial. Ziaristii spanioli citeaza un articol din Infobraila, semnat de Alin Cristea, in care este prezentata stirea potrivit careia Adrian Lepadatu, ucigasul interlopului Constantin Bogateanu, zis "Catali", se afla printre autorii de lucrari stiintifice din puscarie, fiind autorul unei carti girate de un profesor universitar din Brasov. Lepadatu a publicat "Detentie si educatie morala" in luna mai 2012, cand se afla incarcerat in Penitenciarul Braila, unde executa o pedeapsa de 15 ani.
"Ce au în comun talentele închisoarea de mai mult de 200 de prizonieri? Cele mai multe sunt politicieni și oameni de afaceri cu rețele extinse și proprietarii de averi mari din țară. Dar nu numai cele mai înalte cărțile semn nivel politic după gratii, dar chiar și cei condamnați pentru crimă. Potrivit Infobraila , un ziar local în orașul Brăila, Adrian Lepadatu , condamnat pentru crimă, este autorul unui text științific coordonat de un profesor de la Facultatea de Educație și Psihologie, Universitatea Spiru Haret din Sibiu. Textul, intitulat "regim de detenție și educația morală", a fost publicat de editura Psicomedia Sibiu și Lepadatu a scris în timp ce execută o pedeapsă de 15 de ani . Aceasta carte a primit aprobarea profesor universitar, care la numit "un impact lucrare științifică în domeniul lor de cercetare", scriu ziaristii de la El Confidencial.

Comentarii

comentariu

About the Author

-