Published On: mar, Feb 23rd, 2016

Poliţistă brăileancă în cursă pentru a fi imaginea paginii de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne – Poliţia Română

Share This
Tags

roxana_ganea_infobrailaRoxana Ganea, tânără care lucreaza în cadrul Poliţiei Rutieră Brăila, are ocazia să devină timp de o săptămână imaginea paginii Facebook a Ministerului Afacerilor Interne – Poliţia Română.

Cu ocazia săptămânii 1-8 martie s-a organizat un concurs în rândul doamnelor si domnişoare din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Poliţia Română, premiul fiind imaginea MAI pe reţeaua de socializare.

Fotografia câstigatoare va fi aleasă dintr-o listă destul de lungă şi va fi coperta paginii în perioada 1 – 8 martie a acestui an. Fotografiile pot fi văzute şi apreciate pe site – www.politiaromana.ro. Este vorba despre angajate de la Jandarmerie, Poliţia de Frontieră Română, IGSU – Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Academia de Poliţie A.I.Cuza sau de la alte structuri ale ministerului.

Fotografia cea mai apreciată va fi coperta paginii Facebook a MAI şi va fi publicată pe coperta Revistei Pentru Patrie – ediţia martie 2016. Albume conţinând fotografiile primite vor fi publicate în fiecare zi, pâna pe data de 27 februarie, inclusiv.

Comentarii

comentariu

About the Author