Published On: joi, Feb 18th, 2016

PNL isi trage sprijin pentru alegeri: Madalina Cochino a fost desemnata prefect al Judetului Braila

Share This
Tags

madalina cochino

Madalina Cochino, 36 ani, fost inspector in biroul arhitectului sef al Primariei Braila, a fost desemnata de premierul Dacian Ciolos prefect al Judetului Braila, dupa demiterea lui Nicu Olteanu. Surse politice afirma ca prezenta Madalinei Cochino se datoreaza unei extraordinare relatii cu liderii PNL Braila.

"Stiam ca a fost o evaluare. Nu am auzit sa fi fostul prefect vreo nota proasta. Nici un alt eveniment care sa poata duce la schimbarea prefectului nu stiu sa fi existat, dar daca asa doreste sa faca schimbare premierul Ciolos, asta este. Nu o cunosc pe Madalina Cochino si nu stiu ce o recomanda pentru aceasta functie", a declarat pentru Infobraila senatorul PSD Ion Rotaru.

De profesie jurist, Cochino a desfasurat o activitatea de aproape zece ani in cadrul Primariei Braila, despre ea primarul Simionescu spunand ca a avut o colaboare, ce-i drept indirecta, fara probleme deosebite. Intr-o declaratie acordata cotidianului nostru, Simionescu a afirmat ca spera ca Madalina Cochino sa isi faca treaba de prefect foarte bine.

Cochino s-a facut remarcata prin declaratiile cel putin ciudate date unui cotidian central. "Într-adevăr munca aici este uneori solicitantă, vin oameni care pur şi simplu nu înţeleg nimic şi te pisează continuu cu aceleaşi probleme", spunea atunci cea care astazi va trebui sa aiba grija de cateva sute de mii de oameni.

Comentarii

comentariu

About the Author