Published On: mie, Feb 17th, 2016

Piromanul brailean i-a pus pe jar pe pompierii locali

Share This
Tags

Marti seara, in jurul orei de 21.30, un apel la numarul de urgenta 112 anunta ca o masina este in flacari pe strada Gradinii Publice, in zona sediului Sistemului de Gospodarie a apelor Braila. La distanta de doar cateva minute doua toalete ecologice dezafectate au fost incendiate.

Un automobil Dacia Pick-up, parcat in zona Gradinii Publice, s-a facut scrum. Pompierii au reusit sa indeparteze din zona un autoturism Dacia Logan, aflat in aproprierea masinii cuprinse de flacari. Pompierii au fost nevoiti sa sparga geamul masinii, pentru a o muta,deoarece nu au reusit sa-l contacteze pe proprietar.

incendiu_infobraila

In urma investigatiilor s-a stabilit ca incendiul nu a fost provocat de un scurt circuit la instalatia electrica. Dupa ce au ridicat capota autoturismului distrus de flacari s-a constatat ca bornele de la baterie au fost deconectate.

La doar cateva minute dupa stingerea incendiului, pompierii au fost solicitati la alt incendiu, pe faleza Dunarii. Acestia au intervenit cu doua autospeciale pentru a stinge doua toalete ecologice in care se adapostea un om al strazii. Cele doua au ars din temelii, dar barbatul care statea in ele a scapat nevatamat.

Un martor ocular, care a vazut flacarile si a apelat la 112, le-a spus pompierilor ca imediat dupa ce incendiul a izbucnit, a vazut un tanar cu un rucsac galben in spate care a luat-o la fuga pe faleza.

 Politistii desfasoara acum o ancheta pentru a-l gasi pe tanarul banuit ca ar fi provocat cele doua incendii.

Comentarii

comentariu

About the Author