Published On: lun, Feb 29th, 2016

Piept de curcan glazurat

Share This
Tags

Ingrediente:

  • asdadad2.3 kg piept de curcan
  • 1/3 cană topping de ananas
  • 2 lingurite de mustar Dijon
  • 1 lingurita suc de lamaie

Preparare:

  1. Se spala pieptul de curcan si se pregateste pentru prajire.
  2. Se pune intr-o tigae pieptul; se acopera si si se baga la cuptor unde se va face la  o temperatura de 180®C timp de 1-1 / 2 ore (90 grade Celcius trebuie sa fie temperatura din interiorul pieptului de curcan, folosim un termomentru de carne).
  3. Intr-un castron mic, se amesteca ingredientele ramase. Se va obtine un sos/o glazura.
  4. Se scoate pieptul de curcan de la cuptor si il ungem, cu ajutorul unei pensule, cu glazura obtinuta la punctul 3 .
  5. Se introduce din nou pieptul de  curcan la cuptor și se lasa sa se faca inca 30 minute neacoperit.
  6. Se scoate din cuptor. Se lasa carnea sa se odihneasca timp de 15 minute, inainte de feliere.

Pofta buna!!!!

Comentarii

comentariu

About the Author