Published On: joi, Feb 11th, 2016

Petrea considera ca a sosit momentul unui suflu nou la conducerea institutiilor publice locale

Share This
Tags

Deputatul UNPR de Braila Dorin Sorin Petrea considera ca este momentul potrivit unor modificari in conducerea institutiilor locale: Politia Locala Braila, Compania de Utilitati Publice Dunarea Braila, S.C. Braicar Braila, Serviciul de Transport Public Local de Calatori, locul unora dintre actuale persoane din conducere urmand sa fie luat de tineri entuziasti, capabili si bine pregatiti.

Deputatul crede ca actuala conducere si-a atins apogeul, momentan aflandu-se in declin si este nevoie de formarea unor noi lideri cu o viziune proaspata.

Petrea a declarat urmatoarele: “Institutiile statului trebuie sa fie conduse de oameni competenti, cu pregatire in domeniu, cu abilitati manageriale, interesati de cei din jur, de bunul mers al societatii. Ne dorim formarea, inclusiv la nivel local, de lideri care sa isi poata implementa viziunea de dezvoltare si care sa se dedice mandatului dat de alegatori. Acesta este motivul pentru care consider ca trebuie sa incurajam tinerii sa se implice si sa reprezinte institutiile statului roman. Politia Locala Braila, Compania de Utilitati Publice Dunarea Braila, S.C. Braicar Braila, Serviciul de Transport Public Local de Calatori sunt doar cateva dintre institutiile care au nevoie de un restart.”

Comentarii

comentariu

About the Author