Published On: joi, Feb 25th, 2016

Peste 95 de universitati si institutii de invatamant de pe 4 continente vor fi prezente la RIUF in luna martie

Share This
Tags

12784653_948181875251201_179550669_nPe 18, 19 și 20 martie, Sala Palatului din Bucuresti devine punctul de intalnire al celor mai importante universitati internationale si a tinerilor interesati de programe de studiu in strainatate, cu ocazia celei de-a XVIII-a editii a RIUF – The Romanian International University Fair.

Peste 95 de expozanti din Europa, Australia, America si Asia s-au pregatit de intalnirea cu tinerii romani, dornici sa afle informatii despre cele mai bune programe de studiu din Romania si din strainatate.

Peste 95 de universitati si institutii de invatamant din 15 tari vor participa la RIUF Bucuresti

Aproape 100 de universitati si institutii de invatamant din 15 tari precum Marea Britanie, Olanda, USA, Romania, Danemarca si Germania vor fi prezente de vineri- 18 martie pana duminica- 20 martie la Sala Palatului. Printre acestea se numara mai mult de 20 de universitati aflate in premiera la RIUF – The Romanian International University Fair.

Tot ce trebuie sa stii despre bursele oferite studentilor romani si posibilitatile de finantare pentru studiile in strainatate

Vizitatorii vor putea afla informatii despre cele peste 7000 de programe de studiu (licenta, masterat, MBA, doctorat) puse la dispozitie de universitatile care vor participa la targ. Mai mult, ei pot afla mai multe despre sursele de finantare, procedurile de aplicatie, dar si despre bursele in valoare de 500.000 de lire oferite pentru studentii romani care doresc sa studieze in Marea Britanie.

Facultate in strainatate sau… in Romania?

Participantii care inca nu sunt decisi unde vor sa invete mai departe pot interactiona si cu cele mai consacrate universitati din Romania. Universitatea Bucuresti, Universitatea Babes Bolyai, Academia de Studii Economice si Universitatea Transilvania vor putea raspune la intrebarile celor interesati. La acestea se adauga si singura facultate de antreprenoriat din sud-estul Europei - The Entrepreneurship Academy.

Cei interesati de un program de studiu in afara Romaniei pot participa, in toate cele trei zile de eveniment, la peste 30 de workshopuri si sesiuni de discutii cu reprezentantii universitatilor internationale pentru a afla mai multe despre oportunitatile de angajare si experientele altor studenti care au ales sa studieze in strainatate.

Afla tot ce trebuie sa stii despre studiile in strainatate. Inscrie-te pe www.riuf.ro  si vino la Sala Palatului, pe 18, 19 sau 20 martie 2016. Inregistrarea pe site iti permite accesul pe toata durata targului, inclusiv la prezentarile sustinute de catre reprezentantii universitatilor din cadrul evenimentului. Cei care nu pot ajunge la targul care va avea loc la Bucuresti, se pot inscrie la editiile din Cluj Napoca (22 martie, Sala Polivalenta) si Brasov (24 martie, Aro Palace Hotel).  

Despre Grupul EDUCATIVA

EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro. 

Comentarii

comentariu

About the Author