Published On: mar, Feb 16th, 2016

Permis fals, procurat contra sumei de 100 euro

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un tanar din Republica Moldova care a prezentat la control un permis de conducere fals.

La data de 13 februarie, in P.T.F.Albita, judetul Vaslui, cetateanul din Republica Moldova, Anatolie B., in varsta de 25 de ani, s-a prezentat la trecerea frontierei pentru efectuare formalitatilor de control.

In urma unor suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat de cetateanul de peste Prut, politistii au efectuat verificari suplimentare in urma carora s-a constatat ca permisul nu indeplineste conditiile de forma si fond unui document autentic, fiind fals total.

Dupa constatarea acestor fapte, Anatolie B. a declarat ca si-a pierdut permisul de conducere eliberat de autoritatile din Republica Moldova, valabil pentru categoria B si ca, avand nevoie de un permis de conducere, a apelat la o persoana din Chisinau care i-a procurat permisul de conducere prezentat la control, in schimbul sumei de 100 de euro.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Comentarii

comentariu

About the Author