Published On: mie, Feb 10th, 2016

Percheziții DIICOT la persoane bănuite de evaziune fiscală

În cursul zilei de azi poliţistii specializaţi in combaterea criminalităţii organizate impreună cu procurorii D.I.I.C.O.T din Tulcea au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, la locuinţele mai multe persoane suspecte de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul confecţionării si comerţului cu articole de îmbrăcăminte.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2008 – 2015, membrii grupării s-ar fi constituit într-un grup infracţional organizat şi folosindu-se de calitatea de reprezentaţi ai mai multor societăţi comerciale, ce au ca obiect de activitate confecţionarea şi vânzarea unor articole de îmbrăcăminte, ar fi ascuns sursa impozabilă sau taxabilă, în vederea sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale datorate bugetului de stat. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este estimat, până în prezent, la peste 500.000 de euro.

În urma acţiunii, mai multe persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, în vederea audierii şi dispunerii măsurilor procedurale care se impun.

 

Comentarii

comentariu

About the Author