Published On: lun, Feb 1st, 2016

Paznic batut de doi braileni care s-au dus la furat in Combinat! Unul dintre hoti a fost arestat preventiv

Share This
Tags

minori arestatiJoi seara, in jurul orei 17:30, administratorul unei societati comerciale, cu punct de lucru in incinta fostei platforme a combinatului, a sesizat la politie faptul ca paznicul de serviciu a fost agresat de doua persoane pe care le-a surprins furand cherestea.

Politisti de la Sectia 2 de Politie Rurala  au efectuat cercetari si au stabilit ca paznicul G.Ionel, in varsta de 58 de ani, in timp ce efectua verificari in interiorul punctului de lucru, a observant doi barbati care sustrageau cherestea si o aruncau peste gardul imprejmuitor al societatii. Cand s-a apropiat si le-a cerut sa plece, unul dintre ei l-a lovit cu pumnul in zona fetei, dupa care s-au facut nevazuti.

In urma cercetarilor efectuate in teren, politistii i-au identificat si condus la sediul politiei pentru cercetari pe agresorul F.Cristinel, de 32 de ani, si pe C.Stefan, de 44 de ani, ambii din Braila.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru talharie calificata, in ceea ce-l priveste pe F.Cristinel, si pentru C.Stefan, sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la furt calificat.

Politistii au luat masura retinerii pe baza de ordonanta a lui F.Cristinel, iar in ziua de 30 ianuarie, a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatorie cu propunere de arestare preventiva.

Instanta de judecata a dispus arestarea preventiva, pe o perioada de 30 de zile, si astfel braileanul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean.

Comentarii

comentariu

About the Author