Published On: mie, Feb 17th, 2016

Nepoata lui Closca vaneaza oamenii care spun ca pregateste un tun imobiliar cu caminul pentru oamenii strazii

Share This
Tags

Dupa publicarea articolului "VIDEO Asistatii sociali ingheata in caminele primariei. Ei spun ca sunt tinuti in frig pentru a parasi cladirea!", conducerea Centrului Social de Gazduire in Regim de Urgenta din Braila situat in cartierul Vidin nu a catadicsit sa ia vreo masura pentru a imbunatati viata celor batuti de soarta. Dimpotriva, a pornit o vanatoare a surselor ziarului nostru. Directorul Directiei Asistenta Sociala din cadrul Primariei Muncipiului Braila, Nicoleta Oancea, i-a amenintat personal pe cei gazduiti ca vor fi dati afara daca trimit materiale video la redactia ziarului nostru si daca, in general, au curajul sa se planga de conditiile inumane din centru sau spun ca imbobilul in care functioneaza acesta va fi oferit pe tava unei societati comerciale care se ocupa de asistenta privata.

Reamintim cititorilor nostri ca Nicoleta Oancea este nepoata controversatului om de afaceri Simion Closca, fapt care explica poate dorinta acesteia de a-i calca pe urme dand, la randul ei, un tun imobiliar cu co cladire care nu i-a apartinut vreodata.

Cerem, si pe aceasta cale, conducerii Primariei Braila sa intervina urgent prin inlocuirea directorului Nicoleta Oancea cu o persoana care sa inteleaga ca rolul ei este sa ii protejeze pe oamenii aflati la nevoie si nicidecum sa traga foloase nebanuite de pe urma functiei vremelnice pe care o detin.

Intrebata despre aceasta situatie, Simona Draghincecu, consilier local PND, a declarat: "Nu ma mira acest fapt, stiut fiind proverbul ca aschia nu sare departe de trunchi. Cred insa ca atat viceprimarul Doinita Ciocan cat si primarul Aurel Simionescu nu sunt informati corect de Nicoleta Oancea, motiv pentru care ma voi adresa acestora cu solicitarea de a rezolva de urgenta aceasta problema a centrului, in conditiile in care exista numeroase plangeri din partea celor care isi au adapostul acolo. Cred ca, in sfarsit, dupa numeroasele mele interpelari in CLM pe aceeasi tema, cei in drept sa isi exercite mandatul si sa puna lucrurile la punct. Mai mult, ii voi cere Nicoletei Oancea sa prezinte in plenul CLM un raport de activitate impreuna cu demisia. Sunt convinsa ca unchiul Closca o va primi ca pe un pui ratacitor".

CITESTE SI

VIDEO Asistatii sociali ingheata in caminele primariei. Ei spun ca sunt tinuti in frig pentru a parasi cladirea!

Comentarii

comentariu

About the Author