Published On: mie, Feb 24th, 2016

Mesaj emotionant de Dragobete, de la Andra pentru Maruta

Andra si Catalin Maruta se iubesc de 11 ani, dar se comporta ca si cum s-ar fi indragostit acum cateva saptamani. Cei doi nu rateaza nici un moment pentru a-si impartasi unul altuia sentimentele. Asa au procedat si de Dragobete.

„Unii spun ca exista oameni pentru care merita sa mori! Eu cred ca exista oameni pentru care merita sa traiesti! Tu esti ACELA pentru mine! Te iubesc, sotul meu! Sa aveti cea mai frumoasa zi de Dragobete! Va pup!”, a scris Andra pe facebook. Solista abia a lansat o noua melodie de dragoste, „‎Iubirea schimba tot”, numai buna pentru aceasta perioada, cand indragostitii sarbatoresc cel mai frumos sentiment.

Andra nu este la prima declaratie de dragoste pe care i-o face lui Catalin in mod public. De ziua acestuia, la 27 ianuarie, solista i-a scris: „La multi ani, dragostea mea! Esti un om bun si sunt mandra ca esti sotul meu, tatal copiilor mei, definitia fericirii mele! Te iubesc”. Dar nici Catalin nu este mai prejos. De Ziua Indragostitilor, prezentatorul de la PRO TV i-a oferit in dar sotiei sale o bratara superba de la un brand celebru.

Comentarii

comentariu

About the Author