Published On: joi, Feb 18th, 2016

La doar o saptamana distanta de reluarea competitiei oficiale Dacia Unirea Braila trece printr-o pasa proasta

Dacia Unirea a inregistrat al treilea esec consecutiv in meciurile amicale, pe terenul echipei de pe locul al patrulea din Seria II a Ligii a III-a, Unirea Slobozia. Astfel elevii lui Alin Panzaru au ajuns la al treilea meci fara victorie, insa spre deosebire de partidele precedente cand echipa si-a creat destule ocazii de gol, miercuri brailenii nu a pus in pericol poarta echipei adverse niciodata in perioada celor 90 de minute.

cf braila_infobraila2

Unirea Slobozia a deschis scorul repede, inca din minutul 10, prin Florin Ibrian, dupa o pasa foarte buna a lui Topala. Pana la pauza gazdele au mai avut doua ocazii de a mari diferenta, prin Topala si Stanciu.

La pauza, Panzaru a schimbat intreaga echipa, dar acest lucru nu a avut efectul scontat pe tabela de marcaj, mai mult Dacia a incasat si al doilea gol in minutul 80. Gazdele au initializat un contraatac dupa o recuperare a mingii la mijlocul terenului, contraatac ce s-a soldat cu golul lui Marc Khalil.

"Dacă în celelalte două amicale pe care le-am pierdut ne-am jucat cu ocaziile acum nu am avut niciuna, am făcut cel mai slab joc din perioada de pregătire. A fost primul meci pe un teren cu iarbă, noi ne-am antrenat până acum pe sinteticul de la Galaţi şi tot acolo am jucat amicalele, a bătut vântul tare, asta însă nu îi scuză pe jucători pentru această înfrângere. Trebuie să strângem rândurile şi să ne mobilizăm în campionat pentru că obiectivul nostru rămâne păstrarea poziţiei de play off", a declarat imediat după meci antrenorul Alin Pânzaru.

Sâmbătă, Dacia Unirea va disputa ultimul amical inainte de realuarea competitiei oficiaoe pe stadionul Municipal, adversara brăilenilor fiind Olimpia Râmnicu Sărat, formaţie aflată pe locul al doilea în Seria întâi, a Ligii a III-a.

Dacia Unirea prima repriză: Olaru (min. 30: Mitrea) – Niţă, Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – Iosofache, Roşu, Dima, Frunză, Onofraş – Muscă; repriza a doua: Mitrea (min. 60: Leu) – Dima (min. 60: Iosofache), Olenic, Ivan, Necoară – P. Ioan, Petean, Puşcaşu, G. Iordache – S. Nicoliţă, Enciu.

Unirea Slobozia: Cristică – Drăguţ, Lazăr, Topor, Bucurică – Macare, Alexe – Ibrian, Topală, Toma – Stanciu. În repriza a doua au mai intrat Hristian, Teodorescu, Gherasim, Soare, Khalil, Andrei. 

Comentarii

comentariu

About the Author