Published On: vin, Feb 19th, 2016

Intalnire de gradul zero intre presedintele interimar al ANAF si sefii Antenelor

Presedintele interimar al ANAF, Danial Diaconescu,i-a invitat la o intalnire de discutii, in cursul zilei de azi, pe reprezentatii legali ai grupului Intact, la sediul Ministerului Finantelor Publice. La aceasta intalnire va participa si reprezentanti ai Cancelariei premierului Dacian Ciolos.

"Presedintele ANAF, domnul Daniel Diaconescu, a dat curs solicitarii transmise de domnul Sorin Alexandrescu, director general Antena TV Group SA, si domnul Mihai Gâdea, director general Antena 3, si i-a invitat pe reprezentantii legali ai grupurilor media pentru discutii astazi, 19 februarie, la ora 12.00, la Ministerul Finantelor Publice. La întalnire vor participa, de asemenea, si reprezentanti ai Cancelariei Primului-Ministru", a anuntat Fiscul pe pagina sa de Facebook.

Sediile posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3 trebuie evacuate in cinci zile conform notificarilor celor de la ANAF. Astfel se pune in executare o sentinta penala din 2013, prin care statul a intrat in posesia imobilelor.

ANAF a preziat joi seara ca, pentru a evalua cladirile in care posturile tv ale grupului Intact isi desfasoara activitatea, din Soseua Bucuresti-Ploiesti, a trimis un singur echipaj, alcatuit din patru executori fiscali.

Comentarii

comentariu

About the Author