Published On: mar, Feb 16th, 2016

În Parcul Monument din municipiul Brăila vor fi organizate activităţi sportive cu ocazia aniversării Zilei Consiliului Internaţional al Sportului Militar

Joi, 18 februarie, în Parcul Monument din municipiul Brăila, vor avea loc activităţi ocazionate de aniversarea Zilei Consiliului Internaţional al Sportului Militar. În cadrul acestor manifestări, vor fi organizate, începând cu ora 13:00, activităţi sportive la care participă militari ai Forţelor Terestre din garnizoană.

Organizat pentru prima oară în anul 2006 de către Consiliul Internaţional al Sportului Militar, în scopul sărbătoririi datei de constituire a acestui organism, evenimentul îşi propune să promoveze, anual, practicarea sportului în armatele lumii şi, prin anvergura mondială a acţiunii, să contribuie la menţinerea păcii.

Scopul acestei manifestări sportive este şi de a transmite motto-ul Consiliului Internaţional al Sportului Militar, "Prietenie prin sport", printre militarii din cele 133 ţări membre ale Consiliului, care participă simultan la alergări pe distanţe scurte sau lungi, mers pe jos sau pe schiuri, indiferent de aptitudinile lor fizice, de grade, funcţii, vârstă sau sex.

Comentarii

comentariu

About the Author