Published On: mie, Feb 17th, 2016

Imi cer scuze pentru imbecilii pe care i-am adus in presa

Share This
Tags

Am postat astazi pe Facebook un mesaj foarte dur pentru fostii mei angajati Mircea Doaga si Monica Paraschiv. Fie ca le place sau nu, ca le convine sau nu, prezenta lor in presa de astazi mi se datoreaza, eu fiind acela care i-a adus sau readus in luminile rampei.
I-am criticat dur astazi pe amandoi pentru ca au confundat divergenta de pareri cu ura. Nu as fi facut-o, dar nu este prima data cand se reped ca niste caini turbari asupra unor institutii de presa, mai mari sau mai mici, doar pentru ca nu le sunt lor pe plac. Cine sunt ei? Se cred niste miei de lapte, imaculati, dar sunt doar niste bieti dalmatieni pripasiti pe langa vreun container cu banii statului.
Sa ai orgasm doar la gandul ca niste ziaristi de la Antena 3, buni sau rai, sunt dati afara din sediu inseamna sa fii de-a dreptul cretin, sa nu iti pese de meseria de ziarist, sa o consideri o meserie si nu o vocatie. Sa redenumesti postul intr-un editorial "Isteria3" e o dovada de imbecilitate crasa.
Imi ceream in postarea de pe Facebook scuze cititorilor mei ca am adus sau readus in presa oameni despre care credeam orice, dar nu ca sunt niste imbecili. Parafrazandu-l pe Andrei Plesu, descoper ca imbecilitatea e democratica: se manifesta la toate categoriile socioprofesionale si nu tine cont de sex sau varsta.
Inca o data, imi cer scuze ca am dat posibilitatea unor oameni sa-si manifeste, chiar si dupa atatia ani, imbecilitatea. Spre deosebire de ce sustin ei astazi, mie nu mi-a trecut prin cap sa-i opresc in vreun fel atunci, crezand ca pot fi jurnalisti adevarati. M-am inselat! Credeam si cred ca presa trebuie sa existe, fie ca place cuiva sau nu! Pentru unii ca ei, aceasta nu e o scuza buna!

Comentarii

comentariu

About the Author