Published On: joi, Feb 4th, 2016

HCM Baia Mare a învins Dunărea Brăila

Share This
Tags

HCM Baia Mare a învins aseară Dunărea Brăila cu 26-22, la pauză 14-12, în etapa a 18-a a Ligii Naționale de handbal feminin. Vicecampioanele României nu s-au întrebuințat prea tare în acest meci, gândindu-se mai mult la partida de vineri cu Ferencvaros din Champions League. Meciul desfășurat în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” a fost relativ spectaculos, cele două formații fiind preocupate mai mult de faza de atac decât de apărare. Scorul a fost în permanență strâns, dar nu a ridicat probleme învingătoarei. Antrenorii Aurelian Roșca și Ioan Băban au rulat cu această ocazie tot lotul pe care l-au avut la dispoziție și au experimentat diferite formule de joc. Principalele marcatoare de la băimărence au fost Allison Pineau cu 6 goluri, Katarina Jezic și Ana Maria Tănăsie cu 5. Printre remarcatele de la Dunărea Brăila s-au numărat Bianca Tiron și Mădălina Zamfirescu, handbaliste împrumutate de la HCM. Cel mai aplaudat om din sală la această partidă a fost tehnicianul oaspetelor, Costică Buceschi, fostul antrenor al echipei HCM Baia Mare.

„Ne bucurăm că într-o anumită măsură am ținut pasul cu adversarele noastre. HCM Baia Mare este o echipă puternică, știm cu toții asta. Pe această cale le urez succes băimărencelor cu Ferencvaros. Sper să câștige și să aibă în Champions League un parcurs cât mai lung”, a declarat jucătorea echipei Dunărea Brăila, Mădălina Zamfirescu.

„Din punctul meu de vedere a fost un meci mai special, este prima dată când am fost adversarul echipei HCM Baia Mare. M-am simțit foarte bine în sală, în primul rând datorită publicului, dar și datorită elevelor mele care au jucat foarte bine. Știm că HCM nu s-a întrebuințat prea mult, a jucat atât cât a trebuit. Cred că fetele de la Baia Mare se gândesc foarte mult la meciul cu Ferencvaros și au vrut să termine jocul sănătoase” a declarat antrenorul echipei Dunărea Brăila, Costică Buceschi.

„Mă bucur că am câștigat punctele puse în joc. Mă așteptam să fie un  meci greu, ne-am pregătit pentru acest joc, dar mai mult ne-am gândit la partida cu Ferencvaros”, a declarat jucătoarea echipei HCM Baia Mare, Gabriela Perianu. 

„Pentru noi a contat faptul că au putut să joace mai toate handbalistele și în primul rând am dorit să vedem care sunt jucătoarele care sunt pregătite pentru jocul important de vineri. Sperăm că atunci vom juca mult mai tare și cu mai multă concentrare” a declarat antrenorul echipei HCM Baia Mare, Aurelian Roșca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-