Published On: lun, Feb 22nd, 2016

HC Dunărea Brăila victorie fără emoţii în Sebeş

Share This

hc dunarea brailaHC Dunărea a obţinut o victorie facilă, la nouă goluri diferenţă, pe terenul ultimei clasate din Liga Naţională de handbal feminin, HC Alba Sebeş. In ciuda acestei victorii, brăilencele rămân pe locul al cincilea în clasament, la doar un punct de poziţia a treia a podiumului. Contracandidatele, HCM Roman Neamţ, ocupanta locului patru a obţinut o victorie la limită(23-22) împotriva echipei Unirea Slobozia, iar ocupanta locului trei, Corona Braşov, se deplasează în Bucureşti pentru a înfrunta liderul la zi.

Brăilencele au făcut o primă repriză foarte bună, la finalul primelor 30 de minute HC Dunărea avea un avans de nouă goluri(6-15). Partea a doua a fost mult mai echilibrată lucru care se observă în numărul de goluri înscrise de cele două echipe, 11-11.

HC Dunărea în urma acestui succes ramane în lupta pentru locul trei, mai mult în runda urmatoare cu o victorie în faţa lui Rapid Bucureşti, poate reveni  pe podium, deoarece principalele contracandidate au meciuri foarte grele împotriva ocupantelor primelor doua poziţii.

Pentru HC Dunărea au înscris Zamfirescu 5 goluri, Tiron 5, Moldovan 4, Orşivschi 3, Apetrei 2, Udriştioiu 2, Czeczi 2, Obedeanu 1, Brot 1, Horjea 1, iar pentru HC Alba Sebeş au marcat Ciolan 8 goluri, Hoha 3, Safta 1, Mitrache 1, Dobromir 1, Predoi 1, Pătuleanu 1, Rusu 1.

Comentarii

comentariu

About the Author