Published On: mar, Feb 23rd, 2016

FCSB în ”Groapă”, fără 3 nu scapă

Share This
Tags

Campioana pierde în faţa Voluntariului cu 3-1, scor cu care a cedat şi în faţa lui Dinamo.

LIGA I - FC VOLUNTARI - STEAUAIn epilogul etapei 25, duelul dintre FC Voluntari – Steaua, unul dintre meciurile fără miză ale etapei, dar cu o campanie de promovare agresivă s-a terminat cu un rezultat surprinzător. Nu există zonă a ţării în care să nu se audă despre Chitoşcă, Tudorie şi Enceanu şi cum nu pot ei evolua împotriva clubului-mamă si despre duelurile verbale dintre Dragomir, Becali, Ganea, Reghecampf. Steaua vine în ”Ştefan cel Mare”, dar nu pentru eternul derby împotriva lui Dinamo, ci pentru FC Voluntari.  Fără Papp şi căpitanul Varela, dar cu noile transferuri Momcilovic, Enache şi Bourceanu în primul 11. Dacă în primă instanţă acestă formulă nouă  pare un avantaj, jocul din teren demonstrează opusul. Ocaziile adevarate au lipsit, doar banda dreaptă, cu Chipciu şi Enache,a  livrat centrari în careu pe care un atacant aflat într-o formă decentă le-ar transforma. Nu şi Marica, cel căruia alergările din ultimul an şi jumătate prin Herăstrău i-au păstrat condiţia fizică însă i-au suprimat instinctele de killer.

După ce Hamroun are o executie demna de o transformare de rugby ,din şase metri, la o centrare ideală, iar Marica îl imită câteva minute după, echipa lui Ganea apare la finalizare. La un banal corner, Hamroun încă îşi numără banii primiţi la renegocierea salariului şi uită de Achim, iar excelentul mijlocaş lăsat inexplicabil de Hagi să plece de la Viitorul pune capul şi îl execută pe Niţă.

Pe cât de inexplicabil e gestul lui Reghecampf de a-l folosi din start pe Bourceanu pe atât de justificată e decizia de a-l lasa la vestiare după pauză. Intră Adi Popa, se revine sistemul 4-1-4-1 din etapa trecută, iar rezultatele sunt logice şi apar îndată. Adi Popa interceptează o bâlbă a lui Barna, fuge spre careu, driblează un fundaş şi îl execută pe Bornescu. 1-1 în timp util pentru ca fanii campioanei sa spere.

LIGA I - FC VOLUNTARI - STEAUA

Intră şi Kharja, însă Steaua pierde grav din viteză. Pe acest fond, dar şi pentru că Tamaş aleargă în reluare, Kone face o cursă de excepţie în minutul 89, profită de faptul că Enache nu poate să îl prindă din urmă şi îl execută pe Niţă. Reghecampf priveşte pierdut cum în prelungiri, Kone stabileste în prelungiri rezultatul final, 3-1.

Voluntariul obţine un rezultat mare, iar Steaua pierde teren în lupta pentru titlu. Campioana cade pe locul 5, la 7 puncte de Astra Giurgiu.

Comentarii

comentariu

About the Author