Published On: lun, Feb 8th, 2016

EXCLUSIVITATE Doinita Ciocan va deveni primar interimar, dupa sedinta CLM de vineri

Share This
Tags

Astazi la orele 10, la sala de sedinte a CUP Dunarea va avea loc sedinta extraordinara a Consiliului Local Municipal. Pe ordinea de zi va fi figura doar Proiectul de hotarare privind desemnarea unui viceprimar care sa preia atributiile conferite de lege Primarului Municipiului Braila. Primarul interimar va trebui sa aoba majoritatea simpla din cele 27 de mandate de consilier, chiar daca fostul penelist Paul Cretu este suspendat pentru participarea la Afacerea Citostaticelor, iar Ene Tache este bolnav si nu mai participa de multa vreme la sedintele Consiliului Local Municipal.

In ciuda negocierilor intense purtate de Alexandru Danaila si PNL, dorinta liberalilor de a pune mana pe Primaria Braila, fie si doar pentru cateva luni, va ramane la acest stadiu, partidul lui Varga si Boboc neavand nicio sansa sa faca majoritatea. Practiv, Donita Ciocan va fi aleasa sa preia functia fostului ei sef Aurel Simionescu cu un numar de voturi estimat de cotidianul Infobraila la 17.

Donita Ciocan are 56 de ani, este casatorita si are un copil. A absolvit Academia de Studii Economice si are un master in "Guvernare moderna si administrare locala" la Insititutul de Administratie Bucuresti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-