Published On: mie, Feb 17th, 2016

Doi braileni sunt cautati de politisti, dupa ce au fost dati disparuti

Untitled

Saptamâna trecuta, un brailean de 33 de ani a sesizat, prin apel de urgenta 112, faptul ca, in ziua de 13 februarie a.c., in jurul orei 20:00, socrul sau, Fatu Dumitru, de 61 de ani, din municipiu, a plecat de acasa si nu s-a mai intors. Din cercetarile politistilor a reiesit ca, in seara respectiva, acesta a plecat de la domiciliul ginerelui sau, cu intentia de a merge la locuinta lui, insa nu a mai ajuns. Cel in cauza are telefonul inchis si familia nu  poate lua legatura cu el prin nicio modalitate. Nu sufera de boli psihice ori cronice si nu are asupra lui acte de identitate.

 

Semnalmente: inaltime 170 cm, constitutie normala, păr brunet, ochi caprui, iar ca semn particular are pe antebratul drept un tatuaj reprezentând o femeie. Vestimentatie si incaltaminte la data pelcarii de acasa : pantaloni tip blue-jeans, geaca neagra din fas, pantofi negri.

 

Untitled2

Tot săptamâna trecuta, o braileanca de 40 de ani a sesizat ofiterului de serviciu din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila faptul ca, la data de 12.02.2016, in jurul orei 18:00, concubinul ei, Pricope Iulian-Toader, in vârsta de 27 de ani, a plecat de la domiciliu si nu a revenit. Din verificarile politistilor a rezultat ca ultima oara femeia a vorbit cu concubinul ei când acesta se afla in Parcul Monument Braila si a afirmat ca se indrepta spre casa, unde nu a mai ajuns. Cel in cauza nu sufera de boli psihice sau cronice si [si tine telefonul inchis. Se pare ca frecventeaza sali de jocuri, de pe raza municipiului Braila.

 

Semnalmente: inaltime 175 cm, constitutie normala, par saten, ochi caprui, iar ca semn particular are un tatuaj pe antebratul drept, reprezentând litera “E”. Imbracaminte si incaltaminte la data plecarii de la domiciliu: pantaloni tip blue-jeans, de culoare albastru, geaca din fas bleu, bluza gri, pantofi sport negri.

Politistii Compartimentului Urmariri au solicitat pentru cei doi braileni urmarirea la nivel national si, in prezent, efectueaza activitati pentru gasirea si clarificarea situatiei lor.

 

Comentarii

comentariu

About the Author