Published On: joi, Feb 18th, 2016

Daniel Fenechiu dezaproba “imunitatea parlamentara”

Presedintele PND, Daniel Fenechiu, si-a exprimat dezaprobarea totala fata de atitudinea majoritatii deputatilor care a facut posibila respingerea cererii formulate de catre Directia Nationala Anticoruptie cu privire la incuviintarea retinerii si respectiv a arestarii preventive a deputatului Madalin Voicu si amanarea pronuntarii cu privire la solicitarea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Nicolae Paun.

“Nimeni nu este mai presus de lege si constatam ca simplii cetateni ai Romaniei sunt, in ochii parlamentarilor care au votat pentru obstructionarea justitiei, niste cetateni de categoria a doua, in comparatie cu parlamentarii care, suspectati de fapte penale, se ascund de raspundere in spatele imunitatii parlamentare. Aceasta atitudine a unor colegi deputati nu face decat sa amplifice imaginea negativa a Parlamentului in randul cetatenilor si sa atraga criticile indreptatite ale societatii civile”.

Partidul National Democrat considera ca toti cetatenii României sunt egali in fata legii si sustine un tratament egal in ceea ce priveste aplicarea legii penale pentru toti cetatenii români inclusiv pentru parlamentarii suspectati de savârşirea unor fapte penale.

Comentarii

comentariu

About the Author